تست شراب و باید: تکنیک مستقیم یا مقایسه ای؟

فن آوری های موجود برای تجزیه و تحلیل شراب گاهی اوقات می تواند گمراه کننده باشد، بنابراین متخصص شراب را در هنگام انتخاب بین فرآیندی که به عنوان ساده ترین، ارزان ترین، دقیق ترین یا سریع ترین ارائه می شود، گیج می کند. به همین دلیل، اولین قدم برای موفقیت قطعاً انتخاب آگاهانه از میان راه حل های مختلف موجود در بازار است.

به منظور روشن شدن احتمالات تحلیلی مختلف، مهم است که در نظر داشته باشیم که برخی از داده‌ها نتیجه مستقیم آزمایش بر اساس تکنیک‌های انتخابی هستند که تحت تأثیر هیچ ماتریکسی قرار نمی‌گیرند، برای مثال تجزیه و تحلیل آنزیمی، تیتراسیون پتانسیومتری، تقطیر و اندازه‌گیری چگالی. سایر داده‌ها نتیجه تکنیک‌های مقایسه‌ای هستند، برای مثال FTIR، بر اساس مقایسه طیفی بین نمونه‌های ناشناخته و نمونه‌های مرجع از یک کتابخانه از طریق پردازش مدل‌های آماری پیش‌بینی‌کننده.

 

آزمایش آنزیمی، بر اساس قرائت اسپکتروفتومتری جذب که مستقیماً با غلظت مرتبط است، نتایج بسیار دقیقی را در مورد قندها و اسیدهای آلی ارائه می‌کند که امکان کنترل بهینه تخمیرهای اصلی و نظارت بر شراب را در تمام مراحل تولید فراهم می‌کند. به همین دلیل است که با توجه به OIV، آنها باید روش های رسمی برای ارزیابی های قابل توجه از جمله گلوکز / فروکتوز، اسید استیک (اسیدیته فرار)، اسید مالیک، مقادیر اسید گلوکونیک و غیره در نظر گرفته شوند.

علاوه بر این، امروزه ترکیب بین کیت های مایع و پایدار و سیستم های قرائت خودکار مستقیم توانایی نظارت بر تولید شراب و همچنین ارائه پشتیبانی ضروری برای هر متخصص شراب را واقعاً تغییر داده است.

titolatore automatico flash

تیتراسیون یک روش آزمایش مستقیم بر اساس یک واکنش استوکیومتری بین ماده مورد تجزیه و تحلیل و یک معرف (تیترانت) با غلظت مشخص است. این روش رسمی برای اندازه گیری اسید کل است که به طور گسترده برای اندازه گیری دی اکسید گوگرد آزاد و کل استفاده می شود. اتوماسیون کامل آزمایش، به لطف استفاده از تیتراتورهای پتانسیومتری همراه با یک نمونه‌گیر خودکار، بهترین روش برای هر آزمایشگاه بوم‌شناسی است، زیرا با توجه به اینکه با اپراتور مرتبط نیست، دقت و تکرارپذیری را تضمین می‌کند. مورد برای تیتراسیون دستی

در آزمایش مقایسه ای، برای مثال FTIR، شناسایی آنالیت ها از طریق مقایسه آماری طیف های پردازش شده با نمونه های شناخته شده موجود در پایگاه داده انجام می شود. بنابراین، قابلیت اطمینان فرآیند در اینجا به کیفیت نمونه‌های مرجع موجود در آمار مربوطه و ابزار، به ویژه تداخل‌سنج آن، مرتبط است.

همچنین شایان ذکر است که تکنیک های مستقیم و مقایسه ای در رقابت نیستند. برعکس، در بیشتر موارد، آنها اهداف مکمل را دنبال می کنند. تولید شراب شامل چندین مرحله است که در طی آنها کافی است داده هایی به سرعت در دسترس باشد، حتی اگر دقت کمتری داشته باشد، برای نظارت بر روند تغییر در محصول. در موارد دیگر، داده ها باید تا حد امکان قطعی و دقیق باشند، به عنوان مثال در مورد تخمیر نهایی یا قبل از بطری کردن.

Steroglass با بیش از شصت سال سابقه خود، تنها شرکت ایتالیایی در بازار است که در برنامه فروش خود کلیه تکنیک های آزمایش عمده در بخش شراب را شامل می شود.

به لطف سبد محصولات گسترده خود، می تواند به هر متخصص شراب در مورد مناسب ترین تکنیک تست برای نیازهای فردی مشاوره دهد.

bacchus

تست کننده های آنزیمی سری HYPERLAB، تیتراتورهای اتوماتیک FLASH و FTIR BACCHUS از جمله رایج ترین و با ارزش ترین سیستم های تست در ایتالیا و همچنین در سراسر جهان هستند. شبکه شریک Steroglass در حال حاضر بیش از 30 کشور را تحت پوشش قرار می دهد که بیشتر در اسپانیا، فرانسه، ایالات متحده، یونان، استرالیا و غیره فعال است.

بخش Enology در Steroglass همچنین از کارکنان بسیار متخصص و بسیار ماهر برای هر خانواده ای از سیستم های آزمایشی بهره می برد که از خدمات پس از فروش بسیار ماهر و کارآمد با پشتیبانی ارزشمند هم از نظر کاربردی و هم از منظر فنی اطمینان حاصل می کند.

به همه این دلایل، Steroglass شرکتی است که تخصص، دانش و قابلیت اطمینان را با توجه به تکنیک‌های اصلی آزمایش در بخش شراب تضمین می‌کند.