نظر روبرتو فالوچی در مورد فعالیت آب

چرا فعالیت آب (aW) برای تولیدکنندگان مواد غذایی بسته بندی شده ضروری است

تاریخچه توسعه فناوری مواد غذایی ما را - از نیمه دوم قرن گذشته - به سوی عجله ای دیوانه وار با هدف ارائه محصولات با عمر طولانی یا متوسط ​​به مصرف کنندگان سوق داده است که در بسیاری از موارد به جای ارزیابی مواد مغذی از روندهای بی پروا در بازار پیروی می کنند. ویژگی های غذای مورد نظر

طیف غذاهای بسته بندی شده به گونه ای افزایش یافته است که شامل چیپس با طعم پیتزا یا نوشیدنی هایی با طعم پرتقال می شود اما فاقد اثری از ویتامین C یا سایر عناصر طبیعی است. امروزه، برای اطمینان از اینکه غذای بسته بندی شده از نظر تغذیه ای منطقی است و ممکن است مبنای محکمی برای رژیم غذایی نسل های جوان باشد، باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا مطمئن شویم که بیشترین تلاش ممکن در زمینه تحقیقات برای استفاده از مواد نگهدارنده انجام می شود که به طور فزاینده ای ایمن و در مقادیر کمتر، و همچنین برای کاهش استفاده از مواد شیمیایی و مشتقات آنها.

یک پیش نیاز در این زمینه این است که محصولات غذایی بسته بندی شده را از قبل بررسی کنید، قبل از اینکه در قفسه های سوپرمارکت چیده شوند. تنها با تعیین مقدار فعالیت آب (aW) به عنوان یک معیار پیش‌بینی‌کننده برای ذخیره‌سازی یا تجزیه‌پذیری میکروبیولوژیکی یک ماده غذایی در طول زمان، امکان بهینه‌سازی تمام مراحلی که به یافتن بهترین مصالحه بین کیفیت محصول ذخیره‌شده، استفاده می‌شوند، وجود خواهد داشت. از مواد افزودنی برای افزایش عمر مفید، رطوبت زدایی یا خشک کردن معیارها، بدون غفلت از عوامل تغذیه ای، سمیت احتمالی و بافت، که مورد دوم در هر صورت نیاز به برآوردن نیازهای مصرف کننده دارد.

به طور خلاصه، حتی اگر مواد غذایی بسته بندی شده تولید می کنید و نمی توانید از آزمایشگاه های شیمیایی و باکتری شناسی پیشرفته استفاده کنید، این امکان وجود دارد - اگر همیشه یک دستگاه اندازه گیری آب پایه در دسترس دارید - تا 90٪ خطر میکروبیولوژیکی ناخواسته را کاهش دهید. تکثیر، که می تواند صدمات غیر قابل محاسبه ای را از نظر تصویر و سود از دست رفته به سازنده وارد کند.

این مقاله یک تبلیغ نیست. این به معنای تشویقی برای همه تولیدکنندگان در زنجیره تامین محصولات کشاورزی است که تلاش وجدانی برای تعیین اولویت‌های درست در رابطه با ابزارهای موجود توسط فناوری فعلی انجام می‌دهند تا احتمال وقوع آسیب‌های جبران‌ناپذیر احتمالی را به حداقل برسانند. .

همچنین به عنوان تأیید مطلب فوق باید به این نکته اشاره کرد که سالانه - علیرغم همه بازرسی های سنتی - تقریباً 420000 نفر در جهان بر اثر مسمومیت های غذایی با منشا باکتریایی، ویروسی یا شیمیایی جان خود را از دست می دهند. علاوه بر آن، ششصد میلیون نفر نیز به همین دلیل بیمار می شوند و خسارت اقتصادی بعدی به یکصد میلیارد دلار می رسد.

در خاتمه، قبل از هر چیز باید از آسیب به سلامت انسان و همچنین کسب و کارها و ساختارهای بهداشتی جلوگیری کنیم. از سوی دیگر، نیاز به خوردن غذایی که نه تنها برای ما مضر نیست، بلکه برای سلامتی فردی مفید است نیز در حال ظهور است.

روبرتو فالوچی
Direzione Generale Steroglass Srl